À Pse? eBook à

[PDF] ✈ Pse? By Sterjo Spasse – Chickenshedcafe.uk Penda artistike e Sterjo Spasses pershrkuan me ngjyra te mallengjyeshme jeten e nje djaloshi pesimistProblemi i dashurise eshte pika kryesore rreth se ciles vertiten personazhet e romanitZakonet tonaPenda artistike e Sterjo Spasses pershrkuan me ngjyra te mallengjyeshme jeten e nje djaloshi pesimistProblemi i dashurise eshte pika kryesore rreth se ciles vertiten personazhet e romanitZakonet tona dhe vecanerisht ato te fejeses dhe te marteses jane pikturuar me saktesi te ndergjegjshmeNuk duhet te mbetet njeri pa e kenduar kete liber helmi dhe melankolie Gazeta e KorcesPseja eshte nje roman e del ng.

A rrethi historik dhe nje roman i ideve ne ShiperiFilozofine e Gjon Zaverritheroit te romanite permbledh me mire fjala e vjeter Me mire ndenjur se sa shtruarme mire vdekur se sa gjalleGjon Zaverri eshte nje pjelle e thjeshte e NicesShopenhaueritTolstoitNe filozofine e tij eshte nje tip patologjik i zhveshur nga karakteri i socialitetitTe mos mundi njeru te dashurojekjo eshte nje semundje patologjikeKes.

pse? book Pse? EpubA rrethi historik dhe nje roman i ideve ne ShiperiFilozofine e Gjon Zaverritheroit te romanite permbledh me mire fjala e vjeter Me mire ndenjur se sa shtruarme mire vdekur se sa gjalleGjon Zaverri eshte nje pjelle e thjeshte e NicesShopenhaueritTolstoitNe filozofine e tij eshte nje tip patologjik i zhveshur nga karakteri i socialitetitTe mos mundi njeru te dashurojekjo eshte nje semundje patologjikeKes.

  À Pse? eBook à

À Pse? eBook à Born in 1914 in Gollomboç Lienas Municipality Korçë District Albania Spasse pursued the elementary school in Korçë and later the Shkolla Normale e Elbasanit He worked as a teacher in Derviçan in the Dropull region and then went to the University of Florence Italy to study Pedagogy He also pursued a master in literature in the Soviet Union After World War II he worked as a literary cri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *