PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or

❰BOOKS❯ ⚣ 7 Hari Mencintaiku Author Siti Rosmizah – Chickenshedcafe.uk Khuzairi dalam diam mencintai gadis bernama Mia Adriana Cinta pandang pertama menjadikan dia seorang perindu yang setia Namun sifat angkuh dan sombong gadis ini menyebabkan Khuzairi tidak pernah walauKhuzairi dalam diam mencintai gadis bernama Mia Adriana Cinta pandang pertama menjadikan dia seorang perindu yang setia Namun sifat angkuh dan sombong gadis ini menyebabkan Khuzairi tidak pernah walau sebesar hama jua menyimpan impian untuk memilikinya“Kau ni memang dasar jantan tak sedar diri tau Kau memang saja nak cari pasal dengan aku kan? Hei Khuzairi kau dengar sini Kau tu budak kampung yang tak sedar diri Tapi ada hati nak kahwin dengan anak orang kaya Sedar sedarkanlah diri kau tu Kau tak layak langsung nak berdamping dengan akulah Ka.

U nak aku bawak cermin ke suluhkan muka kau Buat tak reti bahasalah pulak Aku harap lepas ni kau akan ingat kata kata aku ni sampai mati Soapa kata kau berambus sekarang Kau pergi balik jaga kambing kambing kau sebab kat situ baru betul tempat kau”Aduhai Angkuh sungguh kata katanya Bungkam seketika Khuzairi mendengarnya Jauh di sudut hati dia mula bertanya sampai bila dia mampu untuk terus menahan makian dan hinaan yang di lemparkan oleh gadis ini? Sudah lalikah telinganya? Sudah matikah perasaannya? Tidak ke dia kecewa? Tidakkah dia terluka?.

PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari  PDF/EPUB or

PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or Novelist & Lawyer Siti Rosmizah Semail

hari book mencintaiku book 7 Hari pdf 7 Hari Mencintaiku PDFU nak aku bawak cermin ke suluhkan muka kau Buat tak reti bahasalah pulak Aku harap lepas ni kau akan ingat kata kata aku ni sampai mati Soapa kata kau berambus sekarang Kau pergi balik jaga kambing kambing kau sebab kat situ baru betul tempat kau”Aduhai Angkuh sungguh kata katanya Bungkam seketika Khuzairi mendengarnya Jauh di sudut hati dia mula bertanya sampai bila dia mampu untuk terus menahan makian dan hinaan yang di lemparkan oleh gadis ini? Sudah lalikah telinganya? Sudah matikah perasaannya? Tidak ke dia kecewa? Tidakkah dia terluka?.

10 thoughts on “7 Hari Mencintaiku

  1. Suhailah Iskandar Suhailah Iskandar says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFStoryline draggy too many antagonist Banyak tukang cucuk But Heroin Jahat I like Will buy coz Kuzairi to me is sweet a husband behind a Nauzubillah wifey that turned loyal after time Thank you Pak Samad for being the catalyst to this marriage Mak Leha Helmi Puan Hayati Diorang buat aku baca cerita ni dgn geram Hehehe Will soon buy this book


  2. Lecu Balakrishnan Lecu Balakrishnan says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFKuzhairi and Mia Adriana ❤ Both makes the tale going without boring and as a spice add up like Kuzhairi mom dad and Villain characters but as usual a happy ending What I love most is even though Mia is arrogant lady but she know how to bring herself unlike Syakila hypocrite


  3. Hildanisah Hildanisah says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFThe drama brought me here😀


  4. Salimah Salimah says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFGood


  5. Mohd Khalid Mohd Khalid says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFFantastic


  6. Diena Diena says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFat firstx like as it saw the soft spot of a manbut in the middle of the story actually it shows how a man care for a women and willing to take all the hasty things happen for the love of a ladysad in the end once she realise that the man that she hate so much is the person that she really lovelast true love do come around at the endNovel no4 from CT rosmizah


  7. Miss Independent Miss Independent says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFi couldnt stop crying Khuzairi is just in my lists to Mia Adriana he's worth it i loved the way the writer sum all the scenes in a nice way keep a good work Siti Rosmizahps always impress me


  8. Ed Ed says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFI did shed a few tears Kalau ada lelaki macam Dr Khuzairi memang I nak book sebagai menantu IDisappointed big time that pages 61 92 were missing Dah email kat srpublication minta exchange Frust sangat jadi macam tu


  9. Syarifah Izzati Syarifah Izzati says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFThis books interesting


  10. Arina Arina says:

    PDF chickenshedcafe.uk ò 7 Hari Mencintaiku PDF » 7 Hari PDF/EPUB or hari book, mencintaiku book, 7 Hari pdf, 7 Hari Mencintaiku PDFok


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *